Links

In deze lijst bevinden zich verschillende instanties en partners waarmee we samenwerken of waar waardevolle informatie te vinden is.

Willy Naessens Group

Willy Naessens Group Industriebouw is gespecialiseerd in het bouwen van industriële complexen, kantoren, appartementen en landbouwgebouwen in zowel metaalstructuren als volledige betonstructuren.

Open website →

Fixinox

Fixinox designs and manufactures high integrity steel products for the construction industry and has earned a reputation for quality and technical expertise. The company operates from advanced manufacturing facilities in Belgium and supplies customers from a variety of construction sectors including housing, commercial, infrastructure and civil engineering.

Open website →

Willy Naessens Group – swimmingpools

Willy Naessens Swimmingpools maakt voor u bouwkundige zwembaden op maat, binnen of buiten, renovaties van bestaande zwembaden alsook publieke zwembaden.

Open website →

Kiwa

Kiwa Belgium is een onafhankelijk audit- en controleorganisme dat met een brede waaier van diensten aan de even brede marktvraag tegemoet komt. Als deskundige, onafhankelijke en objectieve partner assisteren wij zowel nationale en internationale cliënten op het gebied van kwaliteitsvraagstukken.

Open website →

FEBE Federatie van de Betonindustrie

De FEBE is de beroepsvereniging van de producenten van geprefabriceerde betonproducten. Het gaat dus om producten die in de fabriek vervaardigd worden en in gebruiksklare vorm geleverd worden aan de bouwnijverheid (in de ruimste zin).

Open website →

BAUSTOFFÜBERWACHUNG BÜW0

nstitut für Begutachtung und Überwachung von Baustoffen GmbH

Open website →

CBR Heidelberg Cement Group

CBR produceert en commercialiseert een uitgebreid gamma cementsoorten voor de bouw, de openbare werken en de burgerlijke bouwkunde.

Open website →

Trefilarbed Group

As a subsidiary of the world’s largest and most innovative steel company, The Arcelor Group, TREFILARBED are able to offer a wide range of drawn wire products through our High Carbon, Low Carbon and Steelcord divisions.

Open website →

Halfen-Frimeda N.V.

Halfen is op wereldvlak een van de leidinggevende bedrijven in de sector van de verankeringstechniek.

Open website →

@ Your Site

@ Your Site levert Internet Diensten en Consultancy, in de ruime zin. Dit betekent dat u bij ons terecht kan voor alles wat met Internet te maken heeft, zoals Webdesign, eBusiness applicaties, Database ontwikkeling, Multimedia, Hosting en Consultancy.

Open website →

Dilsen-Stokkem

Website Dilsen-Stokkem. Sinds 5 juni 2003 is de nieuwe website online. Het is de bedoeling geweest van het Stadsbestuur om de website nog voor de activiteiten in het kader van ‘Stad in de kijker’ online te stellen.

Open website →